Nordic Oil

Nordic Oil är kända i hela Europa för sitt omfattande utbud av CBD-produkter av hög kvalité. Deras produkter är noggrant formulerade och testade. Med stort engagemang och omtanke om kunden levererar de produkter för att alla ska ha tillgång till välbefinnande med hjälp av bästa tänkbara CBD.

Alla Nordic Oils produkter kommer från ekologiska odlingar hos certifierade europeiska leverantörer. Då produkterna genomgår intensiva tester som utförs av det interna testteamet tillsammans med experter i hela Europa kan du vara säker på att få produkter av kvalité. Det finns också alltid nedladdningsbara labbrapporter till varje produkt.

Alla CBD-produkter uppfyller samtliga EU-föreskrifter och innehåller under 0,2% THC.

Rekommenderade produkter

Kommer snart

Har du tips på butiker eller driver eget?

Känner du till en butik som borde vara med på webbplatsen eller en produkt som du vill rekommendera, skicka ett mail och berätta mer.

Tips om CBD-produkter, CBG och CBN

CBD-buds.se är en oberoende webbplats som tipsar om och hjälper dig hitta rätt produkter inom CBD-, Cannabis- och Hampa-branschen.

Beställ 100% laglig Cannabis direkt hem till din brevlåda.

Observera! Produkterna som omskrivs på den här webbplatsen är ej att ses som läkemedel och har inga medicinska effekter.

Cannabis är hampa.
Hampa är Cannabis.

Copyright © 2021. Alla rättigheter förbehållna.

www.cbd-buds.se